תזונה והאדם הקטן
דוקטור ג’ודי ג. הול – פרופסור – גנטיקה רפואיתאוניברסיטת קולומביה הבריטיתLPBCA בע”מ, משאב רפואי בעבר סבלו הרבה אנשים נמוכי קומה ממשקל גוף גבוה באופן ניכר. נדמה, כי הדבר נובע משתי בעיות: הראשונה, חוסר מידע על תזונה של נמוכי קומה, והשנייה, התקווה, שבזכות האכילה יגבהו יותר. ככל שידוע יותר אודות מגוון סוגי הקומה הנמוכה, במיוחד, קומה נמוכה לא פרופורציונלית בשל בעיות בעצמות, התפתחה תובנה, כי הסיבה, לכך שעצמות אינן גדלות, היא אינה ביטוי למחסור בקלוריות. ישנם הרבה מאד סוגים שונים של קומה נמוכה לא פרופורציונלית, אך אף אחד מהם אינו קשור לחסרים תזונתיים, זה קיים תמיד בקומה נמוכה פרופורציונלית, והאנשים
